Family Conceptstore


Mamamo Conceptstore Rotterdam Nesselande

Veelzijdig concept

Mamamo is een familyconceptstore, een kindvriendelijke koffiebar / kadowinkel, in Rotterdam Nesselande. Sinds september 2015 kun bij ons terecht voor koffie en taart, ontbijt en lunch en natuurlijk kado’s.
Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar ben je toch op zoek naar een kado? Kijk dan eens rond in onze webshop

Openingstijden gedurende gedeeltelijke lockdown per 15 oktober 2020

Dinsdag t/m zaterdag 10.00u - 16.00 uur

De winkel is geopend, het horecagedeelte is gesloten.
Afhalen van koffie, sap, homemade cake, en taart is mogelijk.
Lunch to go reserveren kan ook, in onze instagramfeed vind je het wekelijkse aanbod  

Parkeren kan voor de deur en is gratis

Reserveren, regels en richtlijnen tijdens covid-19 pandemie

In verband met de huidige Covid-19 pandemie hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Er zijn minder zitplaatsen beschikbaar dan voorheen en de speelhoek is wat ingeperkt.

Wil je binnen koffie drinken of lunchen dan raden wij daarom aan om te reserveren. Dit kan uitsluitend telefonisch via 010 - 846 01 48.

Reserveren voor op het terras is niet nodig. Als jij of je familieleden klachten hebben die kunnen wijzen op een coronabesmetting dan vragen we u een andere keer te komen.

Woon je op hetzelfde adres (een huishouden), dan mag je aan één tafel zitten. Zo niet, dan maximaal met 2 personen aan een tafel. Alleen kinderen/jongeren tot 18 jaar vormen hierop een uitzondering.

Wil je toch met meer mensen afspreken, reserveer dan tafels naast elkaar. 

Als je aankomt, dan meld je je bij de balie, en reinig je je handen. Wij doen een gezondheidscheck, begeleiden je naar je tafelen vragen je om je persoonlijke gegevens te noteren. Volg alstublieft altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

De winkel toegankelijk voor maximaal 4 personen. Afhalen is nog steeds mogelijk. 

Kadowinkel

In het winkelgedeelte vind je boeken, tassen, speelgoed en accessoires van onder andere Djeco, Janod, GreenToys, Jellycat.  Ook hebben we kadoartikelen voor volwassenen van onder meer The Gift Label, Mijn Stijl, Susan Bijl en Icon010, sieradenlabels als Be Beryl en Bazou en bijzondere ansichtkaarten. Onze collectie wisselt geregeld, zodat we je kunnen blijven verrassen. Een groot deel van onze artikelen kun je ook via de webshop bestellen.

Horeca

Naast onze vaste menukaart hebben we wekelijks wisselende specials.  Naast ons homemade gebak hebben we taart van Koekela, vegan gebakjes van Sue Food, en koffie van Giraffe Coffee Roasters.

Honden (en andere huisdieren) niet toegestaan

Vanwege de vele kleine kinderen, maar vooral ook vanwege de hygiëneregels zijn honden bij Mamamo niet toegestaan. De Hygiënecode voor de horeca schrijft letterlijk voor: Huisdieren zijn niet toegestaan in ruimtes waar eten en drinken wordt bereid en opgeslagen. Uiteraard is uw hond wel welkom op ons terras en kunnen we op verzoek een bak water serveren.