Family Conceptstore


Veelzijdig concept

Mamamo is een familyconceptstore, een kindvriendelijke koffiebar / kadowinkel, in Rotterdam Nesselande. Sinds september 2015 kun bij ons terecht voor koffie en taart, ontbijt en lunch en natuurlijk kado’s.
Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar ben je toch op zoek naar een kado? Kijk dan eens rond in onze webshop

Kadowinkel

In het winkelgedeelte vind je boeken, tassen, speelgoed en accessoires van onder andere Djeco, Janod, GreenToys, Jellycat.  Ook hebben we kadoartikelen voor volwassenen van onder meer The Gift Label, Mijn Stijl, Susan Bijl en Icon010, sieradenlabels als Be Beryl en Bazou en bijzondere ansichtkaarten. Onze collectie wisselt geregeld, zodat we je kunnen blijven verrassen. Een groot deel van onze artikelen kun je ook via de webshop bestellen.

Horeca

Naast onze vaste menukaart hebben we wekelijks wisselende specials.  Naast ons homemade gebak hebben we taart van Koekela, vegan gebakjes van Sue Food, en koffie van Giraffe Coffee Roasters.

Honden (en andere huisdieren) niet toegestaan

Vanwege de vele kleine kinderen, maar vooral ook vanwege de hygiëneregels zijn honden bij Mamamo niet toegestaan. De Hygiënecode voor de horeca schrijft letterlijk voor: Huisdieren zijn niet toegestaan in ruimtes waar eten en drinken wordt bereid en opgeslagen. Uiteraard is uw hond wel welkom op ons terras en kunnen we op verzoek een bak water serveren.